Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Suliyana - Sing Melek
Judul Lagu : Sing Melek
Penyanyi : Suliyana
Ciptaan : Miswan Samudra
Label : Samudra Record
Berikut ini Lirik Lagu Sing Melek yang dinyanyikan oleh Suliyana.

Sing melek moto atin riko
Sing biso moco welas hang sun gowo
Mergane ati sing biso di kelabuhi
Apuwo riko ngeboti wong liyo

Tetese eloh banyu moto
Mung pipi iki hang biso ngerasakno
Lakote riko saiki duwe wong liyo
Ngelalekno welas tanpo cerito

Mung angin bengi hang ngancani
Mugo biso nyliwuraken tatu ati
Lintang lan ulan mung biso nyawang
Tanpo biso ngobati atin isun hang kelaran

Lirik Lagu Suliyana - Sing Melek
Lirik Lagu Suliyana - Sing Melek

Tetese eloh banyu moto
Mung pipi iki hang biso ngerasakno
Lakote riko saiki duwe wong liyo
Ngelalekno welas tanpo cerito

Mung angin bengi hang ngancani
Mugo biso nyliwuraken tatu ati
Lintang lan ulan mung biso nyawang
Tanpo biso ngobati atin isun hang kelaran

Mung angin bengi hang ngancani
Mugo biso nyliwuraken tatu ati
Lintang lan ulan mung biso nyawang
Tanpo biso ngobati atin isun hang kelaran
Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 comments:

Post a Comment