Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Dewi Zega - Sanggupo
Judul Lagu : Sanggupo
Penyanyi : Dewi Zega
Ciptaan : Angga Samudra
Label : Samudra Record
Berikut ini Lirik Lagu Sanggupo yang dinyanyikan oleh Dewi Zega.

Lirik Lagu Dewi Zega - Sanggupo
Lirik Lagu Dewi Zega - Sanggupo

Kepaksan isun kepaksan
Ngapusi Ati
Welas ngomong sing welas
Nong ngarep riko

Kesekso batin kesekso
Nyengidakno roso
Mung siji iki dalane
Ngalesi duso

Sanggupo isun nerimo
Dung riko duwen wong liyo
Sun ngempet roso ring dodo
Mung kanggo awak riko

Keloron seneng ring kono
Sing kebagi ambi awak iki
Sing kepingin urip riko
Ajur mergo isun

Kepaksan isun kepaksan
Ngapusi Ati
Welas ngomong sing welas
Nong ngarep riko

Kesekso batin kesekso
Nyengidakno roso
Mung siji iki dalane
Ngalesi duso

Sanggupo isun nerimo
Dung riko duwen wong liyo
Sun ngempet roso ring dodo
Mung kanggo awak riko

Keloron seneng ring kono
Sing kebagi ambi awak iki
Sing kepingin urip riko
Ajur mergo isun

Sanggupo isun nerimo
Dung riko duwen wong liyo
Sun ngempet roso ring dodo
Mung kanggo awak riko

Keloron seneng ring kono
Sing kebagi ambi awak iki
Sing kepingin urip riko
Ajur mergo isun
Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 comments:

Post a Comment