Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Salsa Kirana - Mendem Cinta
Judul Lagu : Mendem Cinta
Penyanyi : Salsa Kirana
Ciptaan : R. Husin Albana
Berikut ini Lirik Lagu Mendem Cinta yang dinyanyikan oleh R. Husin Albana.

Lirik Lagu Salsa Kirana - Mendem Cinta
Lirik Lagu Salsa Kirana - Mendem Cinta

Yen wes ndem ndeman roso tresno
Wes ra gagas tengen lan kiwo
Tansah kelingan yen kowe adoh
Pengen ketemu nadyan sak kedhep moto

Ngene rasane mendem tresno
Jejer kowe adem panas tak roso
Rasane dunyo wong loro sing duwe
Lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

Langite mendung wayah jam telu
Ning kene aku ngenteni tekamu
Ning cedhak bangjo janji ketemu
Gelisah batinku maklum aku rindu

Udan gerimis mbarengi tekomu
Nyawang esemu sumer awakku
Sorot mripatmu gawe ati bungah
Ngene rasane yen lagi mendem cinta

Udane teko mbok payungi aku
Nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
Pancen tresno yen wes melekat
Gulo jowo rasane dadi coklat

Yen wes ndem ndeman roso tresno
Wes ra gagas tengen lan kiwo
Tansah kelingan yen kowe adoh
Pengen ketemu nadyan sak kedhep moto

Ngene rasane mendem tresno
Jejer kowe adem panas tak roso
Rasane dunyo wong loro sing duwe
Lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

Langite mendung wayah jam telu
Ning kene aku ngenteni tekamu
Ning cedhak bangjo janji ketemu
Gelisah batinku maklum aku rindu

Udan gerimis mbarengi tekomu
Nyawang esemu sumer awakku
Sorot mripatmu gawe ati bungah
Ngene rasane yen lagi mendem cinta

Udane teko mbok payungi aku
Nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
Pancen tresno yen wes melekat
Gulo jowo rasane dadi coklat

Yen wes ndem ndeman roso tresno
Wes ra gagas tengen lan kiwo
Tansah kelingan yen kowe adoh
Pengen ketemu nadyan sak kedhep moto

Ngene rasane mendem tresno
Jejer kowe adem panas tak roso
Rasane dunyo wong loro sing duwe
Lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

Yen wes ndem ndeman roso tresno
Wes ra gagas tengen lan kiwo
Tansah kelingan yen kowe adoh
Pengen ketemu nadyan sak kedhep moto

Ngene rasane mendem tresno
Jejer kowe adem panas tak roso
Rasane dunyo wong loro sing duwe
Lan wong liyo ben ngekos dewe dewe
Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 comments:

Post a Comment