Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe
Judul Lagu : Pengen Nyokot Kowe
Penyanyi : Intan Rahma
Ciptaan : Danangdanzt
Berikut ini Lirik Lagu Pengen Nyokot Kowe yang dinyanyikan oleh Intan Rahma.

Lirik Lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe
Lirik Lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe

Aku kekes kesel mikir kowe
Aku gemes pengen nyokot kowe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Winginane kowe iseh tak maafke
Neng saiki aku miker sak tenane
Sabar iki mesti ono batese
Yen wis ra kuat isoh metu sungune

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo
Ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
Sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono
Di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo
Yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
Ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli
Ra karep tak baleni kabeh cerito iki
Getun ku nglanggati mending tak lungo saiki

Kesel pikire
Gemes rasane
Mikir kowe edan dewe

Ra kuat atine
Semene wae
Aku iki ngomong sak nyatane

Aku kekes kesel mikir kowe
Aku gemes pengen nyokot kowe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe
Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 comments:

Post a Comment