Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Rere Teles - Lali Asale
Judul Lagu : Lali Asale
Penyanyi : Rere Teles
Composed : Cuple Mainkan dan Iwey Seven
Lirik : Wildan Seff
Arranged : Cuple Mainkan dan Iwey Seven
Produksi : Mekar Records

Lirik Lagu Rere Teles - Lali Asale
Lirik Lagu Rere Teles - Lali Asale
Lirik Lagu Rere Teles - Lali Asale
Limang tahun aku suwe ngenteni
Sing tak tunggu tunggu akhire teko
Tambah manis tambah lucu tambah ayu
Tambah gawe pengen cepet ketemu

Isuk isuk aku wis mlayu mlayu
Olah raga demi ketemu kowe
Mlayu cilik kuping dileboni lagu
Sing tak tunggu jebule ora metu

Krungu krungu jare kowe wis berubah
Klambi seksi macahe ora nggenah
Gayane wis sok kebarat baratan
Seneng plesir karo shoping shopingan

Saben bengi gaweane pesta pesta
Ora mikir wong tuwone megap megap
Golek duwit nggo gawe bayar kuliah
Sing dienteni dadi ora nggenah

Mugo mugo kowe cepet berubah
Balik bakti wong sing tak tresnani
Duwe sopan santun lan budi pekerti
Sayang karo bapak ibu lan adi

Krungu krungu jare kowe wis berubah
Klambi seksi macahe ora nggenah
Gayane wis sok kebarat baratan
Seneng plesir karo shoping shopingan

Saben bengi gaweane pesta pesta
Ora mikir wong tuwone megap megap
Golek duwit nggo gawe bayar kuliah
Sing dienteni dadi ora nggenah

Saben bengi gaweane pesta pesta
Ora mikir wong tuwone megap megap
Golek duwit nggo gawe bayar kuliah
Sing dienteni kok dadi ora nggenah

Aku mesti bakal terus ngenteni
Sampai mati aku ora bakal ganti
Ganti pacar opo maneh ganti ati
Yo mung kowe sing temangsang ning ati
Yo mung kowe sing temangsang ning ati
Yo mung kowe sing temangsang ning ati
Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 comments:

Post a Comment