Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Mr Nurbayan - Simpang Limo Ninggal Janji
Judul Lagu : Simpang Limo Ninggal Janji
Penyanyi : Mr Nurbayan
Produksi :   PT.Media Musik Proaktif

Lirik Lagu Mr Nurbayan - Simpang Limo Ninggal Janji
Lirik Lagu Mr Nurbayan - Simpang Limo Ninggal Janji
 Lirik Lagu Mr Nurbayan - Simpang Limo Ninggal Janji
Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum mambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati
Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku nang simpang limo



Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

1 comments: