Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Lirik Lagu Jafunisun - Insya Allah Lagu Reliji
Lirik Lagu Jafunisun - Insya Allah Lagu Reliji




Lirik Lagu Jafunisun - Insya Allah Lagu Reliji

Di sasih iyeu. Ramadhan nu suci.
Karaos boboran sakedap deui.
Kabayang mulih ka lembur, mendakan Rerencangan jeung kulawargi.

Di sasih iyeu. Sasih Ramadhan.
Lagu reliji mani seer pisan.
Sanaos lagu na raoseun pisan.
Angeur adzan magrib nu diantosan.
diantosan

Lagu reliji sasih shaum iyeu
Mugi tahun payun tiasa kaanngo deui.
Pami teu ka anggo deui ge wios ngadamel deui.
Insya Allah lagu reliji.

Di sasih iyeu. Sasih Ramadhan.
Lagu reliji mani seer pisan.
Sanaos lagu na raoseun pisan.
Angeur adzan magrib nu diantosan
diantosan

Lagu reliji sasih shaum iyeu
Mugi tahun payun tiasa kaanngo deui.
Pami teu ka anggo deui ge wios ngadamel deui.
Insya Allah lagu reliji.

Lagu reliji sasih shaum iyeu
Mugi tahun payun tiasa kaanngo deui.
Pami teu ka anggo deui ge wios ngadamel deui.
Insya Allah lagu reliji
Insya Allah lagu reliji
Insya Allah lagu reliji

Bagikan Lirik Lagu Ini :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 comments:

Post a Comment